do 08 jul. | Klimaatwakers livestream

Klimaatwake in Delft

Gedurende de hele formatieperiode vindt er een Klimaatwake plaats voor het Catshuis en online. Op 8 juli doen we mee in Delft!
Registratie is afgesloten
Klimaatwake in Delft

Tijd en locatie

08 jul. 20:00 – 09 jul. 08:00
Klimaatwakers livestream

Over het evenement

Wat is het idee?

Tijdens de formatie zullen op elk moment van de dag mensen waken voor de klimaat- en ecologische crisis. We waken vanwege de slachtoffers die nu al vallen, we waken omdat er belangrijke beslissingen genomen gaan worden en we waken omdat het noodzakelijk is dat er nu actief klimaatbeleid komt.

Hoe doe je dat, waken?

Waken is betrokken en ingetogen aanwezig zijn. Je mag dit doen op een manier die jij prettig vindt: zo kun je in stilte waken of een gesprek voeren met je medewaker. Je mag ook bidden of zachtjes zingen. Zo lang je maar op jouw manier betrokken bent bij de klimaatcrisis. Overdag vindt dit plaats bij het Catshuis, en 's nachts online via een livestream.

De Klimaatwake in Delft

De nacht van 8 op 9 juli hebben we geadopteerd als Klimaatcoalitie Delft. We zullen in shifts online de nacht door waken. Shifts zijn minimaal 1 uur tussen 8 juli 20:00 en 9 juli 8:00. Laat ons in de registratie weten welke shift je wil doen! Vooral na twaalven hebben we nog wakers nodig.

Opgeven voor andere shifts en online meekijken kan via https://deklimaatwakers.nl/

Tickets
Prijs
Aantal
Totaal
  • Shift Klimaatwake 8-9 juli
    €0
    €0
    0
    €0
Totaal€0

Deel dit evenement