vr 17 sep.

|

Delft

Park(ing) Day

De registratie is gesloten
_
Park(ing) Day

Tijd en locatie

17 sep. 2021 13:00 – 19:00

Delft, Delft, Nederland

Over het evenement

Van wie is de publieke ruimte? En wat is daar mogelijk als buurtbewoners vrij mogen meedenken?

Dat zijn de vragen die centraal staan tijdens Park(ing) Day, een internationaal moment waarop voor één dag parkeerplaatsen worden gevuld met parken, ontmoetingsplekken, kunst en burgerinitiatieven. Met een positieve en open insteek bevragen we de huidige invulling van de publieke ruimte, waar steeds meer wordt versteend en de auto een prominente plek inneemt. Hoe kan dit anders, aangenamer en leefbaarder worden voor mens en dier? Park(ing) Day is een pleidooi voor meer spontane ontmoetingen en toevallig groen en een viering van de creativiteit van Delftse kunstenaars, maatschappelijke organisaties en burgerinitiatieven.

Hoe kun jij meedoen?

Heel simpel: meld je aan als individu, met je straat, buurt, organisatie of initiatief en bedenk een korte omschrijving van hoe jullie voor een dag een (of meerdere) parkeerplaatsen zouden willen vullen. Onze richtlijnen zijn hier binnenkort hier te vinden.

Wil je mee doen? De inschrijving is gesloten.

Meehelpen met de organisatie? De inschrijving is gesloten.

Praktische informatie

Wanneer? 

Vrijdag 17 september, 13:00-19:00

Waar? 

Delftse Hout P7

Thorbeckestraat 30

Spoorsingel 32

Nieuwelaan 1

Papsouwelaan 440

Mozartlaan 670

Tramhalte Bikolaan

Wil je alvast op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor de Delftse Klimaatcoalitie nieuwsbrief, houdt onze website en Instagram in de gaten!

Deel dit evenement